Reingen van houten terrassen

Reinigen van houten en terrassen

een houten terras geeft de tuin een bijzonder uitzicht. Het is niet alleen mooi maar ook aangenaam om op te lopen. Tenminste als het terras in optimale conditie verkeert. Gedurende herfst en winter maken we weinig of geen gebruik van het terras zodat vuil en mossen de kans krijgen om zich te hechten. In de lente wacht ons de delicate taak om het terras weer schoon te krijgen. Wanneer u lang en intens vanher houten terras wil genieten is een correcte reiniging erg belangrijk.

Als te vaak gaat men het vuil en mos met de hoge druk reiniger te lijf. Alhoewel de hoge druk reiniger een fantastisch toestel is, maakt het soms meer kapot dan we willen. In het bijzonder bij bankiraï is het reinigen met een hoge druk reiniger uit den boze. Wanneer de druk te hoog staat dan verdwijnt het vuil als sneeuw voor de zon maar jammer genoeg maakt het ook het terras kapot. Door gebruik te maken van hoge druk loopt men d kans dat het hout beschadigd wordt. Het hout kan immers splinteren wat bijzonder aangenaam kan zijn wanneer men met blote voeten op het terras loopt.

Hoe kan men een houten terras dan wel reinigen?

Voor een diepe en schadevrije reiniging maken we gebruik van aangepaste reinigingsproducten. Deze producten zijn zacht voor het hout maar hard voor de vervuiling, mossen en algen. Purosan combineert enkele diep reinigende producten om alle soorten vervuiling los te krijgen. Na een korte inwerktijd kan het vuil met een zachte straal van het terras verwijderd worden.

Daarom is Purosan de specialist in bijzondere reinigingen. Wij zoeken steeds de meest efficiënte oplossing met bijzonder technieken en met respect voor de natuur.

Vraag voor meer informatie!