Kauwgom Verwijderen

In afwachting van kauwgom die niet meer zou kleven, blijft kauwgom een vervelend probleem op openbare plaatsen. Er is geen straat of plein, geen station of school waar kauwgom niet het beeld van een propere of nette locatie verstoort. Het is vervelend omdat het zich niet met klassieke middelen of technieken laat verwijderen.

Er zijn dus andere manier nodig om de kauwgom goed en efficiënt te verwijderen. Momenteel blijkt stoom al dan niet in combinatie met speciale producten de best mogelijke oplossing. In functie van de locatie gebruiken wij de volgende apparaten:

  • Hoge Druk Stoomreiniger “SteamPlus®” : door de hoge temperatuur ( 150°C) en een druk tot 200bar, wordt de verharde kauwgom opgelost en als het ware weggeschoten. Deze techniek kan overal gebruikt worden voor grote oppervlakken
  • Gumfree®” machine : combinatie met lage druk stoom en een aangepast product. Het product maakt de kauwgom eerste week waarna de stoom de hechting ongedaan maakt. Daarna wordt het met een borsteltje van de ondergrond verwijderd. Vooral te gebruiken voor verwijdering op kleinere oppervlakken of in gesloten ruimten.

 

Vraag voor meer informatie!